partners van Levensdossier.nl

Samen bereik je meer

Daarom werken we graag zoveel mogelijk samen met leuke mensen, slimme professionals en mooie bedrijven. Met ideeën, producten en diensten die relevante toegevoegde waarde bieden en op een positieve manier het verschil maken:

Leef je bucketlist

Gelukkig zijn en alles uit het leven halen, dat willen we toch allemaal?! Het hebben van een Bucketlist kan je daarbij helpen. Je weet wel, zo’n lijstje met wensen die je nog wilt realiseren voor je doodgaat. En dan heb ik het niet alleen over de avontuurlijke wensen en mooie reizen, maar ook over je passie leven en groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Zodat je dat gaat doen wat belangrijk voor je is.

Leefjebucketlist.com is de plek waar je leuke tips en handige informatie vindt voor het maken en leven van jouw Bucketlist.

Via Verspoor

Sinds 2004 biedt Via Verspoor als eerste bedrijf in Nederland het samenstellen van het Nalatenschapsdossier aan. Met het doel om een positieve bijdrage te leveren aan de bewustmaking van mensen om hun eigen leven goed te (laten) organiseren en daardoor goed gerust achter te laten.

Items to Safe

Jouw kostbaarheden veilig digitaal vastgelegd. Met Items To Safe sla je jouw waardevolle spullen veilig op in de Cloud. Items To Safe is een applicatie voor mobiel, tablet en straks ook op computer. De app is veilig en gemakkelijk in gebruik.

Digitale Nazorg

Zorg voor dierbare data. Beschik jij over apparatuur met daarop dierbare data maar kun je daar niet meer bij? Wil jij kunnen beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie zoals contacten of documenten voor de afwikkeling van diverse zaken? Digitale Nazorg verzorgt dierbare data door de inhoud van computers, telefoons, USB-sticks, geheugenkaarten en zelfs navigatiesystemen toegankelijk te maken.

Samenwerkingspartners

“Met Levensdossier.nl maken jullie het vastleggen voor later tot iets cools,
iets wat je zo snel mogelijk ook zelf geregeld wilt hebben!” Laura

©opyright - Levensdossier.nl