Toegevoegde waarde bedrijf

Is uw bedrijf zuinig op haar medewerkers?

Een verstandig bedrijf is zuinig op zijn medewerkers. Want zij zijn het échte kapitaal van de organisatie. Hoe laat u merken dat u zuinig op hen bent? Ons online platform en apps bieden daarvoor unieke en waardevolle mogelijkheden, tegen verrassend lage kosten.

“Het maakt me trots en geeft me extra motivatie!

Gaaf dat mijn werkgever me op deze manier laat merken dat ze zuinig op me zijn!” Ties

Persoonlijk en waardevol

Als ondernemer schept u goede arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers. Voor nú, zoals het bieden van verantwoordelijkheid, salaris en een goede reiskostenvergoeding. Én voor later, zoals carrièremogelijkheden, een goede pensioenregeling en regelingen tegen inkomensverlies en arbeidsongeschiktheid. Toegang tot ons online platform is een arbeidsvoorwaarde van de toekomst. Menselijk en persoonlijk. Onvoorwaardelijk. En vooral: waardevol voor uw medewerkers.

Er zijn volop mogelijkheden: van Zuinig op jou card tot maatwerkoplossingen en specifieke apps voor uw bedrijf.

Zuinig op jou card

Gun uw huidige en nieuwe medewerkers de Zuinig op jou card. In de huisstijl van uw bedrijf óf in de neutrale verpakking. Met deze vouchercard kunnen uw medewerkers kosteloos gebruikmaken van ons platform en apps. Zolang zij bij u werken. Zomaar, omdat u zuinig op hen bent.

Maatwerk voor uw bedrijf

Ons platform en de apps die wij ontwikkelen bieden vele mogelijkheden voor een maatwerkoplossing. We staan open voor allerlei vormen van co-creatie en samenwerking. Wij werken onafhankelijk. Dat houdt ons objectief en financieel ongebonden. En het zorgt ervoor dat wij denken en ontwikkelen vanuit úw perspectief. Bovendien zijn wij flink ambitieus. Ons bedrijf bestaat uit een flink gemotiveerd team van ondernemende mensen; klaar om de wereld een klein beetje te veranderen.

Neem contact op met ons team voor een vrijblijvende afspraak

“Als bedrijf iets extra’s geven aan je personeel is in deze tijd best lastig. Toch vonden we een mooie oplossing: Veel van onze medewerkers zijn regelmatig op reis. Wij willen hen laten merken dat hun inzet en welbevinden belangrijk voor ons is. Op het werk, thuis en als ze op reis zijn.

Daarom hebben wij een account gegeven op het Levensdossier. We betalen dat abonnement zolang de mensen bij ons werken. De reacties zijn super!” Maarten Bakker, algemeen directeur

“Ons bedrijf kan niet zonder onze medewerkers bestaan. We zijn zuinig op een ieder van hen. Om daar blijk aan te geven hebben wij het levensdossier voor hen geregeld. Compleet met een eigen app.

Zo helpen we ons personeel op een onderscheidende manier bewust te zijn van datgene ze voor ons en voor thuis betekenen” Bas Holtz, directeur hrm

©opyright - Levensdossier.nl