Waarom iedereen een Levensdossier moet hebben in 46 sec.

Wat heb jij geregeld?

Wensen blijven wensen, dromen blijven dromen als je er niets mee doet!

Inspireer en ontzorg: Jezelf én de mensen die zuinig op je zijn. Wees je bewust van de écht belangrijke dingen in het leven. Leg vast en houd bij wat er voor jou écht toe doet! In tekst, muziek en beeld.

Ontdek manieren om jouw levensdoelen te realiseren. Ontvang slimme diensten die jou daarbij helpen en haal het beste uit het leven. Creëer overzicht in je dromen door doelen af te strepen van de Bucket list, als gaaf onderdeel van jouw Levensdossier.

Jouw leven lang! Zelf goed geregeld.

Download ook de Levensdossier app:

button-apple   button-android

Leuk? Deel!
Vind je dat jouw man, moeder, beste vriend of vriendin ook een Levensdossier zou moeten hebben? Deel deze animatie met de mensen waar jij zuinig op bent!

“Een traditioneel testament gaat over ‘wat je hebt’, dit gaat vooral over ‘wie je bent’.
Voor mij is dat een belangrijk en waardevol verschil.” Sandra

Noteer wensen en nuttige informatie voor jouw trustees

Stel je wensen en informatie veilig beschikbaar aan vertrouwelingen (trustees), nabestaanden of de notaris. Zij kunnen deze informatie gebruiken wanneer jij door omstandigheden je wensen niet meer zelf kenbaar kunt maken. Heb je het meteen goed geregeld voor later!

Jij bent uniek

  • Bewust leven

    Wees je bewust van de bijzondere momenten die je beleeft, de mensen die je ontmoet, de tijd die je hebt en de dingen waarvan je geniet.

  • Ontzorgen en verbinden

    Met een Levensdossier ontzorg jij jezelf en de mensen die zuinig op jou zijn. Het stimuleert verbinding van mensen vanuit verschillende generaties. Door van elkaar te ontdekken en te leren wat er écht toe doet.

  • Herinnerd worden zoals je bent

    Met een Levensdossier heb je meer invloed op de manier waarop je nabestaanden, familie, vrienden en bekenden zich jou na je overlijden zullen herinneren. Nu handig voor jezelf, later belangrijk voor de mensen die zuinig op je zijn.

Goed geregeld. Jouw leven lang

©opyright - Levensdossier.nl