Blij met jou cadeaukaart

Op een originele en innovatieve manier laten merken dat je blij met iemand bent?

Zoek je als bedrijf of organisatie een origineel en oprecht cadeau voor mensen waar je écht blij mee bent? Daarvoor is de ‘Blij met jou’ en de ‘Zuinig op jou’ cadeaukaart! Collega, vriend of familie: Met deze unieke cadeaukaart kan de ontvanger zelf zijn of haar Levensdossier maken en bijhouden.

Boeien en (ver)binden
De cadeaukaart is bevestigd op een mooie drager met daarop een duidelijke uitleg over hoe het werkt. Meer weten over onze cadeaukaarten en de mogelijkheden met ons platform? Neem gerust contact met ons op.

Jouw Levensdossier. Zelf goed geregeld

 • Bewust leven

  Wees je bewust van de bijzondere momenten die je beleeft, de mensen die je ontmoet, de tijd die je hebt en de dingen waarvan je geniet.

 • Ontzorgen en verbinden

  Ontzorg jezelf en de mensen die zuinig op jou zijn. Het vastleggen en bijhouden van je Levensdossier stimuleert verbinding van mensen vanuit verschillende generaties. Door van elkaar te ontdekken en te leren wat er écht toe doet.

 • Herinnerd worden zoals je bent

  Met een Levensdossier heb je meer invloed op de manier waarop je nabestaanden, familie, vrienden en bekenden zich jou na je overlijden zullen herinneren. Nu belangrijk voor jezelf, later belangrijk voor de mensen die zuinig op je zijn.

Verschillende edities / maatwerk

Deze originele cadeaukaart is er in verschillende uitvoeringen en bedragen/looptijden.
Informeer naar de verschillende mogelijkheden!

 • Blij met jou cadeaukaarten
  € 12,00, € 24,00 en € 120,00*
 • Zuinig op jou cadeaukaarten
  € 12,00, € 24,00 en € 120,00*
  *Lifetime account

Met elkaar
Gun uw collega’s de ‘Blij met jou’ cadeaukaart. In de huisstijl van uw bedrijf óf in de neutrale verpakking. Met deze vouchercard kunnen uw medewerkers kosteloos gebruikmaken van ons platform en apps. Zolang zij bij u werken. Zomaar, omdat u blij met hen bent.

Lees meer over de mogelijkheden met elkaar.

“Hiermee maken jullie het vastleggen voor later tot iets cools,
iets wat je zo snel mogelijk ook zelf geregeld wilt hebben!” Laura

Noteer wensen en praktische informatie voor jouw trustees

Stel je informatie veilig beschikbaar aan vertrouwelingen (trustees), nabestaanden of de notaris. Zij kunnen dit gebruiken wanneer jij door omstandigheden je wensen niet meer zelf kenbaar kunt maken. Ook heb je zo invloed op de manier waarop nabestaanden, familie, vrienden en bekenden jou later herinneren.

In de tussentijd is je informatie in veilige handen.

©opyright - Levensdossier.nl