Toegevoegde waarde verzekeraar

Wat doet u als verzekeraar om te laten merken dat u objectief en vernieuwend bent?

Als verzekeringsmaatschappij wilt u uw klanten zekerheden bieden, op allerlei gebieden van hun leven. Maar hoe blijft u als verzekeraar op een objectieve manier in verbinding met uw klanten? Wat doet u met het besef van kwetsbaarheid wanneer iemand iets overkomt? En hoe inspireert u uw klanten bij het regelen van zekerheden in een onzekere tijd als deze?

Samen innovatieve oplossingen realiseren
Door samen te werken met ons team bent u in staat om op een innovatieve manier meerwaarde te bieden voor klanten en de mensen om hen heen. Objectief en vernieuwend. Op een manier waarbij uw eigen organisatie focus kan hebben op datgene waar u als verzekeraar goed in bent.

Wij bieden daarvoor unieke, onderscheidende en vooral persoonlijke mogelijkheden. Integer en gericht op het creëren van waarde voor uw klanten.

“Het bieden van zekerheid gaat veel verder dan het verkopen van verzekeringen. De commerciële trucjes en tools die de meeste verzekeraars zelf aanbieden? Daar prik ik snel doorheen.

Voor échte vernieuwing is lef nodig. Met objectieve, onafhankelijke oplossingen die mij meerwaarde bieden” Michel

Blijf in verbinding

Door gebruik te maken van ons platform en onze apps en/of de mogelijkheden voor maatwerk in te zetten, blijft u op een vernieuwende manier in verbinding met uw klanten. Zo creëert u nóg meer waarde voor uw klanten. Gewoon, omdat u vernieuwend durft te zijn en écht zuinig op hen bent.

Er zijn volop mogelijkheden: van Zuinig op jou card tot ‘branded’ apps.

Maatwerk voor uw organisatie

Ons platform en onze apps bieden vele mogelijkheden voor een maatwerkoplossing. We staan open voor allerlei vormen van co-creatie en samenwerking. Wij werken onafhankelijk. Dat houdt ons objectief en zorgt ervoor dat wij denken en ontwikkelen vanuit gebruikersperspectief. Bovendien zijn wij flink ambitieus. Ons bedrijf bestaat uit een gemotiveerd team van ondernemende mensen; klaar om de wereld een klein beetje te veranderen.

Neem contact met ons team op voor een vrijblijvende afspraak

“De inzet van LifeCourse, hun team en technologie biedt onze organisatie kansen en toegevoegde waarde. Door onze bedrijfsstructuur waren we nooit zelf in staat geweest om dit zo dedicated en snel te organiseren en te implementeren. Nu hebben wij focus kunnen houden op onze klanten en processen. ” Remco Hameling, CTO

©opyright - Levensdossier.nl