Toegevoegde waarde notariaat

Hoe laat u als notaris merken dat u écht zuinig bent op uw cliënten en de mensen om hen heen?

Als notaris bent u aanwezig bij de belangrijke momenten in het leven van uw cliënten. Van samenleven tot trouwerij. Van voogdij tot testament. Van een koophuis kopen of verkopen. Van bedrijfsstart en overname tot bedrijfsbeëindiging. Van het afsluiten van een testament tot en met de wettelijke verdeling.

Uw vakkennis is dus relevant voor veel mensen. Echter, veel mensen ervaren de drempel om gebruik te maken van uw begeleidende en adviserende rol als relatief hoog. De uitdaging is: hoe komt u in contact met nieuwe cliënten? En hoe blijft u voor hen van waarde? Ons platform en onze apps bieden u deze mogelijkheden. Laagdrempelig, betaalbaar, persoonlijk en objectief.

“Mijn partner werkt bij defensie. Zijn werk is best risicovol. In een regulier testament is geen plek om aan te geven welke dingen er voor ons écht toe doen.

Ik vond een notaris die anders is. Van hem kreeg ik een Levensdossier account. Daar hebben we nú wat aan. Zonder poespas en verplichtingen. Voor onze huiszaken en testament weet ik hem straks ook te vinden ” Eva

Legalisatie

Mensen die behoefte hebben aan legalisatie van hun Levensdossier, brengen wij vrijblijvend in contact met een notaris die bij hen past. Dat geeft een goede aanleiding om te adviseren bij het goed regelen van andere zaken voor nu en voor later.

Zuinig op u voucher card

Voor notarissen die op een vernieuwende en objectieve manier meerwaarde willen bieden, hebben wij de ‘Zuinig op u’ voucher card. Deze geeft uw cliënten toegang tot ons platform en app. Zij kunnen hiermee de bijzondere momenten van hun leven vastleggen. Ook kunnen zij relevante informatie en wensen vastleggen, voor als zij deze zelf niet meer kunnen aangeven. Prettig voor henzelf, belangrijk voor nabestaanden. En voor u als notaris.

Blijf in verbinding

Door ons platform en onze apps in te zetten blijft u in verbinding met uw cliënten. Zo kunt u hen van tips of adviezen voorzien, bijvoorbeeld naar aanleiding van een wetswijziging. Zo creëert u nóg meer waarde voor uw cliënten. Gewoon, omdat u oprecht zuinig op hen bent. Trouwens, deze oplossing sluit prachtig aan op uw kernactiviteiten. Want u geeft ermee de boodschap af dat u er als notaris bent in de belangrijke momenten het leven van uw cliënten.

Maatwerk voor uw notariskantoor

Het LifeCourse software platform en onze apps bieden ook mogelijkheden voor maatwerk, afgestemd op uw kantoor.

Neem contact op met ons team voor een vrijblijvende afspraak

“Wij vinden toegankelijkheid en een lage drempel tot onze diensten erg belangrijk. Dat is in het notariaat niet altijd vanzelfsprekend geweest. De mogelijkheden van dit Levensdossier bieden een brede groep mensen een oplossing. Op een onafhankelijke, laagdrempelige en objectieve manier. Het aanbieden van het platform en de bijbehorende apps vanuit ons kantoor, leidt tot meer waardevolle contactmomenten met bestaande én nieuwe cliënten.

De applicatie werkt bovendien als nuttige ‘brug’ naar ons vakgebied en de adviserende, begeleidende rol die wij als notaris hebben. Bij het legaliseren van een Levensdossier komen meestal ook andere belangrijke onderwerpen ter sprake”

©opyright - Levensdossier.nl