Met elkaar: co-innovatie

Geef een Levensdossier cadeau

Het Levensdossier is niet alleen handig voor jou, je familie en vrienden: Het aanbieden van het Levensdossier aan anderen biedt unieke mogelijkheden voor organisaties en bedrijven die zich betrokken voelen bij het bieden van zekerheid, zorg en welzijn.

Zuinig-op-jou-giftbox-example-300x175

Co-innovatie & waardering
Als co-innovatieproject, afgestemd op de manier waarop jouw organisatie communiceert. Voor zorgorganisaties, verzekeraars, notarissen en bedrijven die op een oprechte manier in verbinding met hun cliënten of collega’s willen blijven en daarbij vernieuwend durven te zijn. Herken jij jouw bedrijf hierin? Neem gerust contact met ons op.

Ontzorgen, inspirerenen verbinden. Vanuit de sociaal maatschappelijke rol die we met elkaar hebben.

We care for you   met elkaar

met zorgorganisaties
met verzekeraars
met het notariaat
met bedrijven en medewerkers

Hoe ver gaat uw zorgorganisatie in de zorg voor cliënten en medewerkers?

Als aanbieder van professionele zorg kunt u veel voor uw cliënten betekenen. U bent betrokken bij belangrijke momenten en betekent een hoop voor zowel cliënten als hun families en naasten. In verschillende levensfases.

Wat doet u met de bewustwording die ontstaat onder uw zorg? Hoe inspireert u uw cliënten én hun naasten bij de zorg van nu én later?

Lees meer >>>

Emma_Iam“Ineens was daar de afhankelijkheid van zorgverlening. Voor zorgprofessionals heb ik veel respect. Door de afhankelijkheid wordt je extra bewust van je kwetsbaarheid en de relatief korte tijd die we hier met elkaar hebben.

De afspraken en informatie die mijn man en ik ooit vastgelegd hadden, bleken verouderd. Het zorgcentrum waar mijn man werd verzorgd, bood ons de mogelijkheid om samen een levensdossier te maken. Dat bleek erg waardevol! Ik heb er ook nu veel aan. En straks mijn kinderen en kleinkinderen!” Emma

Wat doet u als verzekeraar om te laten merken dat u objectief en vernieuwend bent?

Als aanbieder van zekerheid kunt u veel voor uw klanten betekenen. Nu én later. Maar hoe blijft u in contact? En hoe creëert u échte meerwaarde voor hen? Wat doet u met de bewustwording van kwetsbaarheid wanneer iemand iets overkomt? En hoe inspireert u uw klanten bij het regelen van zekerheden in een onzekere tijd als deze?

Lees meer >>>

Michel-I-am“Het bieden van zekerheid gaat veel verder dan het verkopen van verzekeringen. De commerciële trucjes en tools die ze zelf aanbieden? Daar prik ik snel doorheen.

Voor échte vernieuwing is lef nodig. Met objectieve, onafhankelijke oplossingen die mij meerwaarde bieden” Michel

“Deze samenwerking biedt onze organisatie kansen en onze cliënten toegevoegde waarde. Op een onafhankelijke, objectieve en pure manier. En zo ervaren onze cliënten dat gelukkig ook.” Bart Welstra, regiodirecteur

Hoe laat u als notaris merken dat u écht zuinig bent op uw cliënten en de mensen om hen heen?

Als notaris bent u betrokken bij de belangrijke momenten in het leven van veel mensen. Maar hoe blijft u met hen in verbinding? Hoe zorgt u voor het overbrengen van uw toegevoegde waarde? En hoe informeert u uw cliënten?

Lees meer >>>

Eva_Iam“Mijn partner werkt bij defensie. Zijn werk is best risicovol. In een regulier testament is geen plek om aan te geven welke dingen er voor ons écht toe doen.

Ik vond een notaris die anders is. Van hem kreeg ik een abonnement op het levensdossier. Daar hebben we nú wat aan. Zonder poespas en verplichtingen. Voor onze huiszaken en testament weet ik hem straks ook te vinden ” Eva

Is uw bedrijf zuinig op haar medewerkers?

Goede medewerkers zijn het kapitaal van uw bedrijf. Wees dus zuinig op hen. En laat merken dat u zuinig op hen bent.

Lees meer >>>

Ties“Het maakt me trots en geeft me extra motivatie!

Gaaf dat mijn werkgever me op deze bijzondere manier laat merken dat ik waardevol voor hen ben!” Ties

©opyright - Levensdossier.nl