Toegevoegde waarde zorgorganisatie

Hoe ver gaat uw zorgorganisatie in de zorg voor cliënten en medewerkers?

Als aanbieder van professionele zorg kunt u veel voor uw cliënten betekenen. U bent betrokken bij belangrijke momenten en betekent een hoop voor zowel cliënten als hun families en naasten. In verschillende levensfases.

Wat doet u met de bewustwording die ontstaat onder uw zorg? Hoe inspireert u uw cliënten én hun naasten bij de zorg van nu én later?

Samen innovatieve zorgoplossingen realiseren
Door samen te werken bent u in staat om op een innovatieve manier meerwaarde te bieden voor cliënten en de ‘zorgkring’ om hen heen. Objectief en vernieuwend. Zonder dat uw eigen organisatie teveel belast wordt met zaken die afleiden van datgene waar u als zorgaanbieder goed in bent.

Kies ook voor innovatie en laat op een bijzondere manier merken dat u zuinig bent op uw medewerkers, uw cliënten én de mensen om hen heen!

Neem contact met ons team op voor een vrijblijvende afspraak

“Ineens was daar de afhankelijkheid van zorgverlening. Voor zorgprofessionals heb ik veel respect. Door de afhankelijkheid wordt je extra bewust van je kwetsbaarheid en de relatief korte tijd die we hier met elkaar hebben.

De afspraken en informatie die mijn man en ik ooit vastgelegd hadden, bleken sterk verouderd. Het zorgcentrum waar mijn man werd verzorgd, bood ons de mogelijkheid om samen een Levensdossier te maken. Dat bleek erg waardevol! Ik heb er ook nu veel aan. En straks mijn kinderen en kleinkinderen!” Emma

“Het gebruik van het LifeCourse platform en de speciaal voor onze organisatie ontwikkelde apps biedt onze organisatie kansen en onze cliënten toegevoegde waarde. Op een onafhankelijke, objectieve en pure manier. En zo ervaren onze cliënten dat gelukkig ook.” Bart Welstra, regiodirecteur

©opyright - Levensdossier.nl