Jouw Levensdossier en de Notaris

Mét of zonder notaris? Dat bepaal je zelf

Door de constante veranderingen bij overheden en (financiële) dienstverleners, hebben steeds meer mensen behoefte aan ‘zelfregie’. Al dan niet samen met de mensen die zuinig op hen zijn. Of je jouw Levensdossier samen met jouw naasten beheert of vanaf slechts € 35,- laat legaliseren bij een notaris. Dat kun je zelf bepalen. De notaris helpt je in ieder geval graag om te kijken of jij alles ook voor de wet goed geregeld hebt.

Legaliseren: Extra zekerheid
Het legaliseren van jouw Levensdossier bij een notaris geeft jou en je nabestaanden wat extra zekerheid. De notaris controleert jouw identiteit en verklaart dat jij zelf degene bent die zijn handtekening heeft gezet. Hiermee weet iedereen zeker dat jij zelf 100% achter de inhoud van jouw Levensdossier staat. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of jij jouw dossier wél of niet wilt laten legaliseren.

Legalisatie vanaf € 35,00

Voor legalisatie brengen we je vrijblijvend in contact met een notaris die bij jou past. Deze helpt je ook graag om te kijken of jij alles goed geregeld hebt voor nu en voor later.

Zo kan de notaris je informeren over wat je nog meer kan vastleggen voor als je in een situatie komt dat je zelf geen beslissingen meer kan nemen. Daarnaast kan hij je vertellen wie je erfgenamen zouden zijn als je komt te overlijden en wat je er aan kan doen om dat te wijzigen.

  • Bepaal wie jouw trustees zijn

    en nodig hen uit via de veilige procedure

  • Maak jouw informatie beschikbaar

    voor wanneer jou onverwacht iets overkomt

  • Extra zekerheid?

    legaliseer jouw Levensdossier via een notaris die bij jou past.

“Hiermee maken jullie het vastleggen voor later tot iets cools,
iets wat je zo snel mogelijk ook zelf geregeld wilt hebben!” Laura

Noteer wensen en praktische informatie voor jouw trustees

Stel je informatie veilig beschikbaar aan vertrouwelingen (trustees), nabestaanden of de notaris. Zij kunnen dit gebruiken wanneer jij door omstandigheden je wensen niet meer zelf kenbaar kunt maken. Ook heb je zo invloed op de manier waarop nabestaanden, familie, vrienden en bekenden jou later herinneren.

In de tussentijd is je informatie in veilige handen.

©opyright - LifeCourse BV